Fanex Sos bazyliowy 950 g
Składniki:
- woda
- olej rzepakowy
- pesto bazyliowe 5% (bazylia 74,5%, olej rzepakowy, czosnek, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
- cukier
- musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól)
- skrobia modyfikowana
- sól
- ocet spirytusowy
- białka mleka
- czosnek granulowany
- substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
- barwnik (kompleksy miedziowe chlorofiliny, ekstrakt z papryki, karoteny)
- substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu)
- regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
- przeciwutleniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA)
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
produktu w 100 g |
Wartość energetyczna |
1239 kJ |
Wartość energetyczna |
300 kcal |
Tłuszcz |
29 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,0 g |
Węglowodany |
8,8 g |
W tym cukry |
5,5 g |
Białko |
0,8 g |
Sól |
1,6 g |
Zalecenia dla alergików:
- Mleko: Zawiera
- Gorczyca: Zawiera
Rodzaj przechowywania:
- Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Przygotowanie i stosowanie:
Przed pierwszym użyciem odkręć zakrętkę i usuń foliowe zabezpieczenie.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Sos bazyliowy.
Adres producenta:
Fanex Sp. z o.o. Radonice 5a 05-870 Błonie
Adres zwrotny:
Fanex Sp. z o.o. Radonice 5a 05-870 Błonie tel. (22) 47 10 444 fax (22) 72 53 094 www.fanex.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"