Nowy Wiśnicz Premium Pierogi z łososiem szpinakiem i serem 350 g
Opis produktu:
- Pakowano w atmosferze ochronnej.
Składniki:
- mąka pszenna
- woda
- łosoś atlantycki (19%) (Salmo salar, wyhodowano w Norwegii)
- szpinak (14%)
- ser twarogowy półtłusty (9%) (mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej (zawierają laktozę (z mleka))
- bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, woda, sól)
- sól
- przyprawy
- olej rzepakowy
- koncentrat ze szpinaku
- czosnek suszony
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
w 100 g produktu |
Wartość energetyczna |
778 kJ/ 184 kcal |
Tłuszcz |
4,4 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,1 g |
Węglowodany |
26 g |
W tym cukry |
0,1 g |
Białko |
10 g |
Sól |
1,2 g |
Zalecenia dla alergików:
- Seler: Może zawierać
- Jaja: Może zawierać
- Ryba: Zawiera
- Mleko: Zawiera
- Gorczyca: Może zawierać
- Soja: Może zawierać
- Pszenica: Zawiera
Inne informacje o alergenach:
Może zawierać: gorczycę, jaja, seler i soję.
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Kraj pochodzenia:
Polska
Pochodzenie:
Wyprodukowano w Polsce.
Adres producenta:
Contimax S.A. ul. Partyzantów 12C 32-700 Bochnia
Adres zwrotny:
Contimax S.A. ul. Partyzantów 12C 32-700 Bochnia fax: (14) 611-87-33 www.contimax.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"