Franczyza Dostawa Blog Kontakt
Wersja polska English version
Zaloguj się
Zarejestruj konto
Przypomnij hasło
Wyślij ponownie email aktywacyjny
Dostawa
Regulamin
Kontakt
O nas
Jesteś tu:
Kod pocztowy: Polska
opis obrazka

Sokołów Salami 100 g

Sokołów Salami (100 g)
8,83 zł
(88.3zł / 1kg)

Opis produktu:

  • Pakowano w atmosferze ochronnej.

Składniki:

  • mięso wieprzowe
  • tłuszcz wieprzowy
  • sól
  • przyprawy
  • glukoza
  • cukier
  • koncentrat buraka ćwikłowego
  • barwnik: kwas karminowy
  • przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
  • substancja konserwująca: azotyn sodu
  • kultury starterowe
  • Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 149 g mięsa wieprzowego

Wartości odżywcze:

Wartości odżywcze 100 g produktu
Wartość energetyczna: 1766 kJ/426 kcal
Tłuszcz (g) 36
w tym Kwasy tłuszczowe nasycone (g) 14
Węglowodany (g) 3,5
w tym Cukry (g) 1,0
Białko (g) 21
Sól (g) 4,0

Zalecenia dla alergików:

  • Seler: Może zawierać
  • Mleko: Może zawierać
  • Gorczyca: Może zawierać
  • Soja: Może zawierać

Inne informacje o alergenach:

Możliwa obecność: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka.

Rodzaj przechowywania:

  • Schładzać

Przechowywanie:

Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +1°C do +10°C. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 72 godzin, w zalecanych warunkach przechowywania.

Nazwa produktu uregulowana prawnie:

Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca.

Adres producenta:

„SOKOŁÓW" S.A., al. 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski

Adres zwrotny:

„SOKOŁÓW" S.A., al. 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...

Krakus Szynka z piersi kurczaka

100 g
7,13 zł

Mazury Ełk Szynka gotowana

100 g
6,49 zł

Morliny Boczek wędzony

150 g
7,53 zł
Ilość produktów:
0
Łączna wartość:
0,00 zł
Twój koszyk jest pusty
Otwórz koszyk

PRODUKTY DNIA

11,60 zł
1 l
opis obrazka
opis obrazka
rodowita wilczki
Inka Napój Roślinny
opis obrazka
Określ kraj i kod pocztowy miejsca dostawy:
Kraj dostawy:  
Kod pocztowy: