Franczyza Dostawa Blog Kontakt
Wersja polska English version
Zaloguj się
Zarejestruj konto
Przypomnij hasło
Wyślij ponownie email aktywacyjny
Dostawa
Regulamin
Kontakt
O nas
Jesteś tu:
Kod pocztowy: Polska
opis obrazka

Morliny Kiełbasa krakowska z kurczaka 400 g

Morliny Kiełbasa krakowska z kurczaka (400 g)
18,99 zł
(47.48zł / 1kg)

Składniki:

  • mięso z kurczaka
  • sól
  • stabilizator: trifosforany
  • regulatory kwasowości: octan potasu, mleczan potasu
  • glukoza
  • wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
  • przyprawy
  • ekstrakty przypraw
  • substancja konserwująca: azotyn sodu
  • 100 g produktu otrzymano ze 120 g mięsa

Wartości odżywcze:

Wartości odżywcze produktu w 100 g:
Wartość energetyczna 669 kJ/160 kcal
Tłuszcz 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,0 g
Węglowodany 1,0 g
w tym cukry 0,5 g
Białko 22 g
Sól 2,0 g

Zalecenia dla alergików:

  • Seler: Może zawierać
  • Zboża zawierające gluten: Może zawierać
  • Mleko: Może zawierać
  • Gorczyca: Może zawierać
  • Soja: Może zawierać

Inne informacje o alergenach:

Może zawierać: pochodne mleka (łącznie z laktozą), pochodne zbóż zawierających gluten, soję, seler oraz gorczycę.

Rodzaj przechowywania:

  • Schładzać

Przechowywanie:

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.

Nazwa produktu uregulowana prawnie:

Kiełbasa drobiowa, grubo rozdrobniona, wędzona parzona, podsuszana, w osłonce niejadalnej.

Adres producenta:

Animex Foods Spółka z o.o. Sp.k. Morliny 15 14-100 Ostróda Oddział w Starachowicach ul. Krańcowa 4 27-200 Starachowice

Adres zwrotny:

Animex Foods Spółka z o.o. Sp.k. Morliny 15 14-100 Ostróda
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...

Chleb Codzienny mieszany...

500 g
3,20 zł

Drobimex Kiełbasa parówkowa z kurcząt

ok 850 g
13,99 zł

Krakus Kiełbasa żywiecka

460 g
21,99 zł
Ilość produktów:
0
Łączna wartość:
0,00 zł
Twój koszyk jest pusty
Otwórz koszyk

PRODUKTY DNIA

opis obrazka
opis obrazka
rodowita wilczki
Inka Napój Roślinny
opis obrazka
Określ kraj i kod pocztowy miejsca dostawy:
Kraj dostawy:  
Kod pocztowy: