Składniki:
- 35,4 % jaja gotowane
- olej rzepakowy
- 15,5 % awokado
- woda
- cukier
- sól
- żółtko jaja
- mielona gorczyca
- ocet spirytusowy
- kurkuma
- błonnik
- 0,4 % szczypiorek
- chrzan tarty
- 0,3 % sok z limonki
- przyprawa (zawiera: seler)
- regulator kwasowości (kwas mlekowy)
- substancje zagęszczające (guma quar, guma ksantanowa)
- substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza w 100 g: |
Energia: |
1677 kJ/407 kcal |
Tłuszcz |
41,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
4,0 g |
Węglowodany |
4,0 g |
w tym cukry |
3,9 g |
Białko |
4,9 g |
Sól |
1,2 g |
Zalecenia dla alergików:
- Seler: Zawiera
- Zboża zawierające gluten: Może zawierać
- Skorupiaki: Może zawierać
- Jaja: Zawiera
- Ryba: Może zawierać
- Mleko: Może zawierać
- Gorczyca: Zawiera
- Sezam: Może zawierać
- Soja: Może zawierać
Inne informacje o alergenach:
Produkt może zawierać: skorupiaki, ryby, soję, mleko, gluten i sezam.
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Przygotowanie i stosowanie:
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Pasta jajeczna z awokado.
Adres producenta:
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k., ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań, Polska
Adres zwrotny:
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k., ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań, Polska