Opis produktu:
- Soja bez GMO z dorzecza Dunaju Tradycyjna metoda produkcji o 2000-letniej historii Nasze tofu długo wędzimy drewnem bukowym bez cholesterolu źródło wapnia produkt bezglutenowy wysoka zawartość białka bez substancji konserwujących
- Obserwuj markę lunter na Facebooku, Instagramie i Youtube, gdzie znajdziesz przepisy i inspiracje dotyczące zdrowej diety. www.lunter.com
Składniki:
- 57% nasiona soi
- woda
- sól
- wapń
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza na 100 g: |
Wartość energetyczna: |
574 kJ/138 kcal |
Tłuszcz: |
8,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
1,0 g |
Węglowodany: |
1,9 g |
w tym cukry: |
<0,5 g |
Błonnik: |
1,0 g |
Białko: |
14 g |
Sól: |
1,0 g |
Wapń: |
220 mg, 28% Dziennych referencyjnych wartości spożycia składników mineralnych dla osób dorosłych (RWS) |
Zalecenia dla alergików:
- Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
- Soja: Zawiera
Dodatki:
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze do +8°C i spożyć w ciągu doby.
Przygotowanie i stosowanie:
Pokrój na kawałki. Smacznego!
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Tofu wędzone tradycyjnie w dymie z drewna bukowego. Produkt 100% roślinny, pakowany próżniowo, pasteryzowany.
Kraj pochodzenia:
Słowacja
Pochodzenie:
Kraj pochodzenia: Słowacja. Kraj pochodzenia (nasiona soi): UE
Adres producenta:
ALFA BIO s.r.o., Kremnička 71, 974 05 Banská Bystrica, Słowacja
Adres zwrotny:
ALFA BIO s.r.o., Kremnička 71, 974 05 Banská Bystrica, Słowacja