Amino Fasolka po bretońsku 460 g
Opis produktu:
- 1 porcja** zawiera: 835 kJ 200 kcal 10%* 100 g: 363 kJ /87 kcal *% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). **1 porcja = 230 g. Opakowanie pozwala na przygotowanie 2 porcji dania.
Składniki:
- fasola biała gotowana (45%)
- woda
- kiełbasa wieprzowa wędzona (7%) (mięso wieprzowe, woda, białko SOJOWE, sól, skrobia, stabilizatory: difosforany, trifosforany, polifosforany; cukier, przyprawy, osłonka: jelito naturalne)
- cebula (3,6%)
- mąka PSZENNA
- koncentrat pomidorowy (2,3%)
- cukier
- sól
- warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, pasternak, cebula, pietruszka, lubczyk, por)
- majeranek
- ekstrakt drożdżowy
- glukoza
- barwnik: ekstrakt z papryki
- aromaty
- cukier karmelizowany
- papryka słodka
- papryka ostra
- czosnek
- zagęszczony sok z cytryny
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
produktu 100 g |
1 porcji** |
%* w porcji** |
Energia |
363 kJ/87 kcal |
835 kJ/200 kcal |
10% |
Tłuszcz |
2,9 g |
6,7 g |
10% |
w tym kwasy nasycone |
1,0 g |
2,3 g |
12% |
Węglowodany |
10,0 g |
23,0 g |
9% |
w tym cukry |
2,2 g |
5,1 g |
6% |
Błonnik |
2,0 g |
4,6 g |
Białko |
4,1 g |
9,4 g |
19% |
Sól |
1,6 g |
3,7 g |
62% |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
**1 porcja = 230 g. Opakowanie pozwala na przygotowanie 2 porcji dania. |
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania:
Na porcję |
1 porcja** zawiera: |
Wartość energetyczna |
835 kJ |
|
200 kcal |
100 g: 363 kJ /87 kcal |
% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
**1 porcja = 230 g. Opakowanie pozwala na przygotowanie 2 porcji dania. |
Zalecenia dla alergików:
- Seler: Może zawierać
- Jaja: Może zawierać
- Mleko: Może zawierać
- Gorczyca: Może zawierać
- Sezam: Może zawierać
- Soja: Zawiera
- Pszenica: Zawiera
Inne informacje o alergenach:
Może zawierać seler, mleko, jaja, gorczycę i sezam.
Dodatki:
Rodzaj przechowywania:
- Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu, a po otwarciu w lodówce przez 48 godzin.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Fasola biała z kiełbasą wieprzową, wędzoną w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany.
Kraj pochodzenia:
Polska
Pochodzenie:
Wyprodukowano w Polsce. Fasola biała z UE.
Adres producenta:
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa
Adres zwrotny:
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"