Składniki:
- cukier
- orzechy laskowe (14,8 %)
- tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
- syrop glukozowy
- mleko pełne w proszku (6,2 %)
- tłuszcz kakaowy
- odtłuszczone mleko w proszku (5,5 %)
- mleko zagęszczone odtłuszczone
- mąka pszenna (3,9 %)
- miazga kakaowa
- pełnoziarnista maka pszenna (2 %)
- kakao
- substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole
- maślanka w proszku (z mleka)
- laktoza (z mleka)
- tłuszcz mleczny
- śmietanka (z mleka)
- zagęszczona serwatka (z mleka)
- masło (z mleka)
- produkt z serwatki (z mleka)
- emulgator: lecytyny (soja)
- sól
- skrobia pszenna
- kakao niskotłuszczowe
- pełnotłuste mleko w proszku
- syrop sacharozowy
- aromaty naturalne
- substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu
- stabilizator: karagen
- aromat naturalny waniliowy
- mielone orzeszki ziemne
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza Na 100 g |
Wartość energetyczna |
2223 kJ/533 kcal |
Tłuszcz |
31,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
14,3 g |
Węglowodany |
52,2 g |
w tym cukry |
38,8 g |
Białko |
8,4 g |
Sól |
0,35 g |
Zalecenia dla alergików:
- Migdały: Może zawierać
- Jaja: Może zawierać
- Orzechy laskowe: Zawiera
- Mleko: Zawiera
- Orzechy: Może zawierać
- Orzeszki ziemne: Zawiera
- Soja: Zawiera
- Pszenica: Zawiera
Inne informacje o alergenach:
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Rodzaj przechowywania:
- Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie:
Chronić przed ciepłem i wilgocią!
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4 %), kremem nugatowym (14 %), siekanymi orzechami laskowymi (13,4 %) i delikatnym karmelem (22,2 %), oblany mleczną czekoladą (29,5 %).
Adres producenta:
AUGUST STORCK KG Waldstr. 27 13403 Berlin Niemcy www.storck.com www.knoppers.com
Adres dystrybutora:
STORCK Sp. z o.o. ul. Przyokopowa 26 01-208 Warszawa www.storck.pl www.knoppers.pl
Adres zwrotny:
STORCK Sp. z o.o. ul. Przyokopowa 26 01-208 Warszawa www.storck.pl www.knoppers.pl