Fanex Sos paprykowy sriracha 1 kg
Składniki:
- woda
- koncentrat pomidorowy
- cukier
- sos chili Sriracha 6,5% (chili 61%, cukier, czosnek, sól, woda, regulator kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu)
- granulaty warzyw (w tym papryka granulowana 2,6%, cebula granulowana 0,37%)
- ocet spirytusowy
- skrobia modyfikowana
- sól
- przyprawy
- ekstrakt chili 0,7%
- koncentrat soku z cytryny
- ekstrakt czosnku
- substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
- substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
produktu w 100 g |
Wartość energetyczna |
368 kJ |
Wartość energetyczna |
87 kcal |
Tłuszcz |
<0,5 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone |
<0,1 g |
Węglowodany |
19 g |
W tym cukry |
11 g |
Białko |
1,6 g |
Sól |
2,6 g |
Rodzaj przechowywania:
- Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Przygotowanie i stosowanie:
Przed pierwszym użyciem odkręć zakrętkę i usuń foliowe zabezpieczenie.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Sos paprykowy Sriracha.
Adres producenta:
Fanex Sp. z o.o. Radonice 5a 05-870 Błonie
Adres zwrotny:
Fanex Sp. z o.o. Radonice 5a 05-870 Błonie tel. (22) 47 10 444 fax (22) 72 53 094 www.fanex.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"