Opis produktu:
- Pakowano w atmosferze ochronnej.
Składniki:
- mleko pasteryzowane
- sól
- stabilizator: chlorek wapnia
- podpuszczka
- bakterie fermentacji mlekowej
- substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
w 100 g |
Wartość energetyczna |
1483 kJ / 356 kcal |
Tłuszcz |
26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
17 g |
Węglowodany |
<0,5 g |
w tym cukry |
<0,5 g |
Białko |
32 g |
Sól |
2,0 g |
Zalecenia dla alergików:
- Jaja: Zawiera
- Mleko: Zawiera
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Ser w proszku otrzymany z sera podpuszczkowego, dojrzewającego, bardzo twardego, półtłustego.
Kraj pochodzenia:
Polska
Pochodzenie:
Wyprodukowano w Polsce (mleko pochodzi z UE)
Adres producenta:
Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny:
Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl