Opis produktu:
- Przepisy na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Składniki:
- mąka ryżowa 78,7 %
- skrobia z tapioki 17 %
- zielona herbata w proszku 4 %
- sól
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza w 100 g produktu przed przygotowaniem: |
wartość energetyczna |
1462 kJ / 344 kcal |
tłuszcz |
0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
węglowodany |
84 g |
w tym cukry |
0,8 g |
białko |
2,0 g |
sól |
0,60 g |
Rodzaj przechowywania:
- Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym miejscu z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu z daleka od promieni słonecznych, w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Przygotowanie i stosowanie:
Sposób przygotowania: Makaron zalej wrzącą wodą, dodaj szczyptę soli i odstaw na 5-6 minut. Po przelaniu pod bieżącą wodą, odcedź i wymieszaj z odrobiną oleju.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Makaron ryżowy z tapioką i zieloną herbatą.
Kraj pochodzenia:
Wietnam
Pochodzenie:
Wyprodukowano w Wietnamie.
Adres producenta:
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
Adres zwrotny:
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska