Virtu Naleśniki z jabłkami 400 g
Opis produktu:
- Pakowany w atmosferze ochronnej.
Składniki:
- MLEKO
- jabłka (20%)
- mąka PSZENNA
- masa JAJOWA pasteryzowana
- cukier
- skrobia modyfikowana
- JAJA w proszku
- sól
- olej rzepakowy
- substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany
- substancja konserwująca: sorbinian potasu
- cynamon (0,02%)
- przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
- regulator kwasowości: kwas cytrynowy
- aromat
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza na 100 g |
Wartość energetyczna |
505 kJ / 120 kcal |
Tłuszcz |
2,2 g |
w tym kwasy nasycone |
1,0 g |
Węglowodany |
19 g |
w tym cukry |
5,6 g |
Białko |
4,3 g |
Sól |
0,68 g |
Zalecenia dla alergików:
- Seler: Może zawierać
- Jaja: Zawiera
- Mleko: Zawiera
- Gorczyca: Może zawierać
- Sezam: Może zawierać
- Soja: Może zawierać
- Pszenica: Zawiera
Inne informacje o alergenach:
Może zawierać GORCZYCĘ, SELER, nasiona SEZAMU, SOJĘ.
Dodatki:
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temp. od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce cieplnej do temperatury minimum +80°C w środku.
Adres producenta:
Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska
Adres zwrotny:
Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"