Franczyza Dostawa Blog Kontakt
Wersja polska English version
Zaloguj się
Zarejestruj konto
Przypomnij hasło
Wyślij ponownie email aktywacyjny
Dostawa
Regulamin
Kontakt
O nas
Jesteś tu:
Kod pocztowy: Polska

Arla Apetina Ser biały sałatkowy w kostkach z czosnkiem i pietruszką 430 g 430 g

Arla Apetina Ser biały sałatkowy w kostkach z czosnkiem i pietruszką 430 g (430 g)
9,55 zł
(22.21zł / 1kg)
Arla Apetina Ser biały sałatkowy w kostkach z czosnkiem i pietruszką 430 g (430 g) Arla Apetina Ser biały sałatkowy w kostkach z czosnkiem i pietruszką 430 g (430 g)

Składniki:

  • ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
  • zalewa solankowa (woda, sól, czosnek 0,38%, pietruszka 0,13%, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)

Wartości odżywcze:

Wartości odżywcze w 100 g sera:
Wartość energetyczna 1080 kJ/261 kcal
Tłuszcz 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Białko 15 g
Sól 3,0 g

Zalecenia dla alergików:

  • Mleko: Zawiera

Rodzaj przechowywania:

  • Schładzać

Przechowywanie:

Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.

Nazwa produktu uregulowana prawnie:

Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej z czosnkiem i pietruszką.

Kraj pochodzenia:

Dania

Pochodzenie:

Wyprodukowano w Danii.

Adres producenta:

Arla Foods SA ul. Dworcowa 27 78-220 Tychowo

Adres zwrotny:

Arla Foods SA ul. Dworcowa 27 78-220 Tychowo www.arla.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...

Arla Apetina Ser biały sałatkowy w...

430 g
9,55 zł

H. Stokłosa Metka cebulowa

180 g
5,95 zł

Łopatka Wieprzowa bez kości

ok 1 kg
24,14 zł
Ilość produktów:
0
Łączna wartość:
0,00 zł
Twój koszyk jest pusty
Otwórz koszyk

PRODUKTY DNIA

Orzeszki Felix
Woseba puszka 500g
Inka Napój Roślinny
Świeta Bożego Narodzenai 2020
opis obrazka
Określ kraj i kod pocztowy miejsca dostawy:
Kraj dostawy:  
Kod pocztowy: