Składniki:
- mleko pasteryzowane
- sól
- stabilizator: chlorek wapnia
- podpuszczka mikrobiologiczna
- bakterie fermentacji mlekowej
- Penicillium candidum
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza w 100 g produktu |
Wartość energetyczna |
1 476 kJ / 357 kcal |
Tłuszcz |
32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
20 g |
Węglowodany |
<0,5 g |
w tym cukry |
<0,5 g |
Białko |
17 g |
Sól |
1,7 g |
Zalecenia dla alergików:
- Mleko: Zawiera
- Orzechy: Może zawierać
Inne informacje o alergenach:
Produkt może zawierać orzechy.
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Ser Camembert pełnotłusty.
Pochodzenie:
Wyprodukowano w Polsce lub we Francji. Mleko pochodzi z UE. Cyfra 1 lub 2 obok daty minimalnej trwałości oznacza znak weterynaryjny zakładu produkcyjnego i kraj produkcji.
Adres producenta:
Wyprodukowano na zlecenie: Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl www.serypresident.pl
Adres zwrotny:
Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl www.serypresident.pl