Opis produktu:
- Pakowano w atmosferze ochronnej
Składniki:
- pasteryzowane MLEKO
- sól
- kultury bakterii kwasu mlekowego
- podpuszczka mikrobiologiczna
- Zawartość tłuszczu w suchej masie: 48%
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza w 100 g |
Wartość energetyczna |
1725 kJ / 416 kcal |
Tłuszcz |
34,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
21,7 g |
Węglowodany |
0,1 g |
w tym cukry |
0,1 g |
Białko |
25,4 g |
Sól |
1,8 g |
Zalecenia dla alergików:
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Po otwarciu należy spożyć w ciągu 7 dni
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Angielski, twardy ser podpuszczkowy. dojrzewający 14 miesięcy.
Kraj pochodzenia:
Anglia
Pochodzenie:
Wyprodukowano w Anglii
Adres producenta:
Dairy Crest Consumer Care, NDC, Bermuda Park, Nuneaton, CV10 7RG, UK www.cathedralcity.co.uk
Adres zwrotny:
Dairy Crest Consumer Care, NDC, Bermuda Park, Nuneaton, CV10 7RG, UK www.cathedralcity.co.uk