Arla Apetina Ser biały do sałatek bez laktozy 200 g
Składniki:
- mleko pasteryzowane
- regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego
- sól
- enzym laktaza
- enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna |
995 kJ/240 kcal |
Tłuszcz |
20 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
13 g |
Węglowodany |
1,4 g |
w tym cukry |
<0,5 g |
Białko |
13 g |
Sól |
2,5 g |
Laktoza |
<0,01 |
Zalecenia dla alergików:
- Laktoza: Nie zawiera
- Mleko: Zawiera
Inne informacje o alergenach:
Zawartość laktozy poniżej 0,01 g/100 g
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Ser biały typu śródziemnomorskiego do sałatek, bez laktozy.
Kraj pochodzenia:
Dania
Pochodzenie:
Wyprodukowano w Danii.
Adres producenta:
Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo
Adres zwrotny:
Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo www.arla.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"