Diamant Bio Cukier trzcinowy 250 g
Opis produktu:
- Diamant cukier trzcinowy Bio ma szerokie zastosowanie w nowoczesnej kuchni. Jest doskonały do gotowania i pieczenia, słodzenia potraw oraz napojów. Ma delikatny karmelowy smak oraz jasnobrązowe zabarwienie. Pozyskiwany jest z trzciny cukrowej uprawianej, przetwarzanej oraz kontrolowanej zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE.
- Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07 Rolnictwo spoza UE
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
w 100 g |
Wartość energetyczna |
1700 kJ / 400 kcal |
Tłuszcz |
0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
Węglowodany |
100 g |
w tym cukry |
97 g |
Białko |
0 g |
Sól |
0 g |
Rodzaj przechowywania:
- Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Nierafinowany cukier trzcinowy z uprawy ekologicznej
Adres producenta:
Pfeifer & Langen Markeing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Adres zwrotny:
Pfeifer & Langen Markeing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań Serwis konsumencki: +48 61 8665061 www.facebook.com/diamantowa.kuchnia www.diamant.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"