Diamant Bio Cukier kokosowy 200 g
Opis produktu:
- Diamant Cukier kokosowy Bio wytwarzany jest z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Posiada delikatnie karmelowy smak, jasnobrązowe zabarwienie i przyjemny zapach. Idealny do pieczenia ciast, przygotowywania deserów oraz orientalnych dań słodko-kwaśnych. Doskonały do słodzenia kawy. Pozyskiwany jest z kwiatów palm kokosowych uprawianych, przetwarzanych oraz kontrolowanych zgodnie z wymogami rolnictwa ekologicznego obowiązującymi w UE.
- Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07 Rolnictwo spoza UE
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
w 100 g |
Wartość energetyczna |
1602 kJ / 377 kcal |
Tłuszcz |
0,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
Węglowodany |
93 g |
w tym cukry |
90 g |
Białko |
0 g |
Sól |
0,9 g |
Rodzaj przechowywania:
- Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Cukier kokosowy z certyfikowanych upraw ekologicznych
Adres producenta:
Pfeifer & Langen Markeing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Adres zwrotny:
Pfeifer & Langen Markeing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań Serwis konsumencki: +48 61 8665061 www.facebook.com/diamantowa.kuchnia www.diamant.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"