Franczyza Dostawa Blog Kontakt
Wersja polska English version
Zaloguj się
Zarejestruj konto
Przypomnij hasło
Wyślij ponownie email aktywacyjny
Dostawa
Regulamin
Kontakt
O nas
Jesteś tu:
Kod pocztowy: Polska
opis obrazka

House of Asia Przyprawa kuchni japońskiej lekko pikantna 20 g

House of Asia Przyprawa kuchni japońskiej lekko pikantna  (20 g)
4,04 zł
(202zł / 1kg)

Opis produktu:

  • Japonia na talerzu! Zrównoważony, dobrze zbilansowany słodko-pikantny smak mieszanki z dodatkiem imbiru, słodkiej papryki i pieprzu cayenne to uniwersalna przyprawa, która nadaje daniom japońskiego stylu.

Składniki:

  • nasiona białego SEZAMU
  • imbir mielony
  • papryka słodka mielona
  • pieprz cayenne mielony
  • sól himalajska
  • koper włoski mielony
  • cebula mielona
  • czosnek mielony
  • pieprz czarny mielony

Zalecenia dla alergików:

  • Seler: Może zawierać
  • Zboża zawierające gluten: Może zawierać
  • Gorczyca: Może zawierać
  • Sezam: Zawiera
  • Soja: Może zawierać

Inne informacje o alergenach:

Może zawierać: gorczycę, soję, seler, gluten.

Dodatki:

  • Dodatek MSG: Nie zawiera

Rodzaj przechowywania:

  • Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przechowywanie:

Przechowywać w suchym, zacienionym miejscu, w zamkniętym opakowaniu.

Przygotowanie i stosowanie:

Idealna do: drobiu, ryb, warzyw

Nazwa produktu uregulowana prawnie:

Mieszanka przypraw do kuchni japońskiej.

Adres producenta:

De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl

Adres zwrotny:

De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...

Cykoria Kolendra mielona

20 g
1,89 zł

Delecta Duży budyń smak waniliowy

64 g
1,46 zł

House of Asia Przyprawa kuchni...

20 g
4,04 zł
Ilość produktów:
0
Łączna wartość:
0,00 zł
Twój koszyk jest pusty
Otwórz koszyk
opis obrazka
opis obrazka
rodowita wilczki
Inka Napój Roślinny
opis obrazka
Określ kraj i kod pocztowy miejsca dostawy:
Kraj dostawy:  
Kod pocztowy: