Franczyza Dostawa Blog Kontakt
Wersja polska English version
Zaloguj się
Zarejestruj konto
Przypomnij hasło
Wyślij ponownie email aktywacyjny
Dostawa
Regulamin
Kontakt
O nas
Jesteś tu:
Kod pocztowy: Polska
opis obrazka

BackMit Mak mielony 1000 g

BackMit Mak mielony (1000 g)
39,90 zł
(39.9zł / 1kg)

Opis produktu:

  • Tylko najwyższej jakości! Bez dodatków! Gotowy do użycia! BackMit Mak mielony produkuje się z surowców najwyższej jakości. Opakowanie z folii metalizowanej chroni dodatkowo przed światłem, gwarantując dłuższy okres przydatności do spożycia. BackMit Mak mielony oszczędza czas nowoczesnej gospodyni i pasuje wspaniale do każdego indywidualnego przepisu. Cechy Mak mielony najwyższej jakości, bez dodatków, świeżo mielony, gotowy do użycia. BackMit - nasz nowy Hit sprzedaży jest idealny dla nowoczesnych gospodarstw domowych, gotowy do użycia zaoszczędza cenny czas, pozostawiając jednocześnie do mas makowych, możliwość najróżniejszych wypieków, bazując na prostych lub bardzo kreatywnych przepisach.

Składniki:

  • mak niebieski

Rodzaj przechowywania:

  • Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przechowywanie:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Przepisy kulinarne:

Propozycje przepisów Przepis na masę makową Składniki: 200 g mak mielony, 200 ml mleko, 100 g cukier, 10 g cukier wanilinowy, 2-3 łyżki stołowe miodu (ewentualnie 25 g masła), cynamon, skórki cytronu, 2-3 łyżki stołowe rumu, rodzynki. Mleko, cukier, cukier wanilinowy, miód, masło, cynamon, skórki cytronu zagotować, wymieszać z makiem mielonym i krótko gotować do napęcznienia. Można także dodać do wystygniętej masy powidła lub marmoladę z moreli. Lukrowane kruche ciasto z makiem Składniki: 150 g masła, 50 g cukru pudru, cukier wanilinowy, szczypta soli, skórki z cytryny, 6 żółtek z jajek, 200 g maku mielonego BackMit, 100 g tartych orzechów włoskich BackMit, 20 g kruszonki, 6 białek z jajek, 110 g cukru kryształu, polewa cytrynowa lub czekoladowa, pokruszone pistacje. Masło, cukier puder, cukier wanilinowy, żółtka, sól oraz skórki cytryn wymieszać razem, aż do powstania piany. Zmieszać razem ze zmielonym makiem, tartymi orzechami oraz kruszonką. Białka i cukier kryształ ubić na sztywno, mieszać ostrożnie aż do powstania puszystej masy. Piec w wysokiej temperaturze w natłuszczonej i posypanej mąką brytfannie. Polukrować i posypać pistacjami. Makowiec Składniki: 70 g masła, 70 g cukru, 2 laski wanilii, 5 żółtek z jajek, 50 g tartych migdałów BackMit, 2 bułki, 1/8 l mleka, 2 białka z jajek, 200 g maku mielonego BackMit. Masło, cukier, żółtka wymieszać razem, aż do powstania piany, dodać tarte migdały, mielony mak, rozdrobnione i rozmoczone w mleku bułki. Powstałą masę włożyć w posmarowaną masłem i posypaną tartą bułką formę i piec przez ok. 45 minut.

Nazwa produktu uregulowana prawnie:

Mak niebieski mielony

Kraj pochodzenia:

Czechy

Pochodzenie:

Kraj pochodzenia: Czechy

Adres producenta:

VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice

Adres zwrotny:

VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice tel.: 46 835 14 40 www.vog.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...

Alpinella Czekolada mleczna bakaliowa

90 g
2,60 zł

Alpinella Czekolada mleczna...

100 g
2,60 zł
Ilość produktów:
0
Łączna wartość:
0,00 zł
Twój koszyk jest pusty
Otwórz koszyk
opis obrazka
opis obrazka
rodowita wilczki
Inka Napój Roślinny
opis obrazka
Określ kraj i kod pocztowy miejsca dostawy:
Kraj dostawy:  
Kod pocztowy: