Bakoma Jogurt naturalny bez laktozy 400 g
Składniki:
- mleko pasteryzowane
- żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. casei
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
100 g jogurtu |
Wartość energetyczna |
218 kJ/ 52 kcal |
Tłuszcz |
2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,4 g |
Węglowodany |
5,1 g |
w tym cukry |
5,1 g |
Białko |
3,4 g |
Sól |
0,10 g |
Zawartość laktozy <0,01% / 100 g |
Zalecenia dla alergików:
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Przygotowanie i stosowanie:
Przed otwarciem wstrząsnąć.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Jogurt naturalny pitny 2% tłuszczu
Adres producenta:
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia: 0 801 340 600 www.bakoma.pl Zakład Produkcyjny Elżbietów 48 96-516 Szymanów
Adres zwrotny:
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia: 0 801 340 600 www.bakoma.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"