Składniki:
- woda
- żołądki wołowe 25%
- skórki wieprzowe
- marchew
- koncentrat pomidorowy 2%
- mieszanka smakowa [aromaty (seler), sól, warzywa suszone (cebula, marchew, pietruszka, pasternak, seler), fruktoza, przyprawy (lubczyk)]
- pasternak
- sól
- przyprawy
- substancja zagęszczająca: karagen
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
produktu w 100 g |
Wartość energetyczna |
259 kJ/62 kcal |
Tłuszcz |
3,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,9 g |
Węglowodany |
0 g |
w tym cukry |
0 g |
Białko |
6,7 g |
Sól |
1,2 g |
Zalecenia dla alergików:
- Seler: Zawiera
- Zboża zawierające gluten: Może zawierać
- Jaja: Może zawierać
- Mleko: Może zawierać
- Gorczyca: Może zawierać
- Soja: Może zawierać
Inne informacje o alergenach:
Może zawierać: soję, gorczycę, mleko, jaja, zboże zawierające gluten pszenny.
Dodatki:
Dodatki (pozostałe):
Bez dodatku substancji konserwujących
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Należy przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu opakowania produkt należy przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Flaczki wołowe w pomidorach. Wyrób garmażeryjny, pasteryzowany.
Pochodzenie:
Kraj pochodzenia surowca mięsnego: A-Polska, B-Niemcy, C-Wielka Brytania, E-Holandia, F-Dania, G-Francja, H-Hiszpania, I-Litwa, J-Szwecja, K-Włochy, patrz litera przy numerze partii.
Adres producenta:
SMAKMAK Sp. z o.o. sp.k. Strzyżewice ul. Balonowa 7a 64-100 Leszno Zakład Produkcyjny: ul. Dworcowa 6 64-113 Kąkolewo
Adres zwrotny:
SMAKMAK Sp. z o.o. sp.k. Strzyżewice ul. Balonowa 7a 64-100 Leszno tel.: 065 534 28 30 www.smakmak.pl