Składniki:
- Panga sum 62%
- woda
- stabilizator: E450, E 451, E 452
- regulator kwasowości: E 330, E 331, E 332
- sól
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
w 100 g produktu |
%RWS* na 100 g produktu |
wartość energetyczna |
174 kJ/ 41 kcal |
2% |
tłuszcz |
0,8 g |
1% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,4 g |
2% |
węglowodany |
0 g |
0% |
w tym cukry |
0 g |
0% |
białko |
8,5 g |
17% |
sól |
1,20 g |
20% |
*%RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |
Zalecenia dla alergików:
- Skorupiaki: Może zawierać
- Ryba: Zawiera
- Mięczaki: Może zawierać
Inne informacje o alergenach:
Produkt może zawierać skorupiaki i mięczaki.
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać wyłącznie w temperaturze poniżej -18°C do daty minimalnej trwałości.
Produkt głęboko mrożony, nie zamrażać ponownie. Chronić przed rozmrożeniem.
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa:
Produkt może zawierać ości.
Przygotowanie i stosowanie:
Do spożycia po obróbce termicznej.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Panga sum /Pangasianodon hypophthalmus/ filety bez skóry, głęboko mrożone, glazurowane, z dodatkiem wody.
Pochodzenie:
Metoda produkcji: wyhodowane w Wietnamie.
Adres producenta:
ABRAMCZYK SP. Z O.O. ul. Inflancka 7 85-776 Bydgoszcz
Adres zwrotny:
ABRAMCZYK SP. Z O.O. ul. Inflancka 7 85-776 Bydgoszcz www.abramczyk.pl