Bakoma Jogurt naturalny 0% 170 g
Składniki:
- mleko*
- mleko zagęszczone odtłuszczone*
- żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego Bifidobacterium BB12
- *wyprodukowano bez stosowania GMO
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
w 100 g produktu |
Wartość energetyczna |
214 kJ/50 kcal |
Tłuszcz |
0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
Węglowodany |
7,6 g |
w tym cukry |
7,6 g |
Białko |
5,0 g |
Sól |
0,10 g |
Informacja dla diabetyków |
Wymienniki |
na 100 g |
Wymiennik węglowodanowy (WW) |
0,76 |
Wymiennik białkowy (WB) |
0,20 |
Wymiennik tłuszczowy (WT) |
0 |
Wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT = WB + WT) |
0,20 |
Zalecenia dla alergików:
Dodatki:
- Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Jogurt naturalny 0% tluszczu.
Adres producenta:
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia: 801 340 600 www.bakoma.pl Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48 96-516 Szymanów Polska
Adres zwrotny:
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Infolinia: 801 340 600 www.bakoma.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"