Bakoma Kefir naturalny 390 g
Składniki:
- mleko
- żywe kultury bakterii oraz: L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza w 100 g produktu |
Wartość energetyczna |
234 kJ / 56 kcal |
Tłuszcz |
2,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,5 g |
Węglowodany |
4,9 g |
w tym cukry |
4,9 g |
Białko |
3,4 g |
Sól |
0,11 g |
Wapń |
(15%)* 120 mg |
* RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |
Zalecenia dla alergików:
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temp.: od +2°C do + 6 °C.
Przygotowanie i stosowanie:
Wstrząsnąć przed otwarciem.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Kefir naturalny źródło wapnia.
Adres producenta:
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Zakład Produkcyjny Elżbietów 48 96-516 Szymanów Poland Infolinia: 801 340 600 www.bakoma.pl
Adres zwrotny:
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia: 801 340 600 www.bakoma.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"