Składniki:
- mleko
- sól
- podpuszczka mikrobiologiczna
- regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Przeciętna wartość odżywcza w 100 g produktu (po odsączeniu): |
wartość energetyczna |
1029 kJ/ 248 kcal |
tłuszcz |
19,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
12,9 g |
węglowodany |
1,5 g |
- w tym cukry |
1,5 g |
białko |
17,5 g |
sól |
0,50 g |
Zalecenia dla alergików:
Dodatki:
- Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Ser mozzarella, w lekko słonej zalewie, 19% tłuszczu.
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Pochodzenie:
Wyprodukowano w Niemczech.
Adres producenta:
Zott SE & Co. KG, Dr. Steichele Str. 4, 86690 Mertingen, Niemcy
Adres dystrybutora:
Zott Polska Sp. z o.o. ul. Chłodnicza 6 45-315 Opole
Adres zwrotny:
Zott Polska Sp. z o.o. ul. Chłodnicza 6 45-315 Opole