House of Asia Sos ostrygowy 165 ml
Opis produktu:
- Pochodzący z Kantonu sos do doprawiania mięs, drobiu, ryb, warzyw, zup. Nadaje potrawom azjatyckiego smaku. Wbrew nazwie nie posiada rybnego smaku.
Składniki:
- woda
- cukier
- ekstrakt OSTRYGOWY 20% (woda, sól, OSTRYGI 20%)
- sól
- skrobia modyfikowana
- sos SOJOWY (woda, sól, SOJA, mąka PSZENNA)
- wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
- barwnik: E 150c
- substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
- substancja konserwująca: sorbinian potasu
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna |
340 kJ / 80 kcal |
Tłuszcz |
0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
Węglowodany |
18 g |
w tym cukry |
15 g |
Białko |
2,0 g |
Sól |
7,0 g |
Zalecenia dla alergików:
- Mięczaki: Zawiera
- Soja: Zawiera
- Pszenica: Zawiera
Rodzaj przechowywania:
- Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 6 miesięcy.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Sos ostrygowy.
Kraj pochodzenia:
Chiny
Pochodzenie:
Wyprodukowano w Chinach.
Adres producenta:
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
Adres zwrotny:
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"