Barilla Makaron Pappardelle 1 kg
Składniki:
- semolina z pszenicy durum
- jaja (23,9%)
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Średnie wartości odżywcze na 100 g: |
wartość energetyczna |
371 kcal/1569 kJ |
tłuszcz |
5,0 g |
(w tym kwasy tłuszczowe nasycone) |
1,5 g |
węglowodany |
65,0 g |
(w tym cukry) |
3,0 g |
błonnik |
4,0 g |
białko |
14,5 g |
sól |
0,088 g |
Zalecenia dla alergików:
- Jaja: Zawiera
- Pszenica: Zawiera
Rodzaj przechowywania:
- Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie:
Sposób przygotowania: do 10 litrów wrzącej wody dodać 70 g soli i 1 kg makaronu, gotować przez 6 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu odcedzić i podawać.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Makaron jajeczny z pszenicy durum Pappardelle
Kraj pochodzenia:
Włochy
Pochodzenie:
Product of Italy
Adres producenta:
Barilla G. e R. Fratelli - Società per Azioni Via Mantova 166 Parma Włochy
Adres importera:
Barilla Poland Sp. z o.o. ul. Bobrowiecka 8 00-728 Warszawa
Adres dystrybutora:
Barilla Poland Sp. z o.o. ul. Bobrowiecka 8 00-728 Warszawa
Adres zwrotny:
Barilla Poland Sp. z o.o. ul. Bobrowiecka 8 00-728 Warszawa
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"