Franczyza Dostawa Blog Kontakt
Wersja polska English version
Zaloguj się
Zarejestruj konto
Przypomnij hasło
Wyślij ponownie email aktywacyjny
Dostawa
Regulamin
Kontakt
O nas
Jesteś tu:
Kod pocztowy: Polska
opis obrazka

Cykoria Pieprz ziołowy 20 g

Cykoria Pieprz ziołowy  (20 g)
1,69 zł
(84.5zł / 1kg)

Opis produktu:

  • Pieprz ziołowy jest bardzo popularną mieszanką przyprawową. Nadaje potrawom lekko ziołowy, specyficzny smak. Może być stosowany zarówno do potraw mięsnych jak i warzywnych, zup, sosów i sałatek. Doskonale komponuje się ze świeżymi pomidorami, twarożkiem i mizerią ze świeżych ogórków.
  • Doskonała kuchnia

Składniki:

  • przyprawy 83,3% w zmiennych proporcjach (gorczyca, kolendra, kminek, chili, liść laurowy)
  • majeranek 14,7%

Wartości odżywcze:

Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1614 kJ / 390 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 3,3 g
Błonnik: 31 g
Białko: 18 g
Sól: 0,07 g

Zalecenia dla alergików:

  • Seler: Może zawierać
  • Zboża zawierające gluten: Może zawierać
  • Jaja: Może zawierać
  • Mleko: Może zawierać
  • Gorczyca: Zawiera
  • Soja: Może zawierać

Inne informacje o alergenach:

Produkt może zawierać: gluten, jaja, soję, mleko i produkty pochodne oraz seler.

Rodzaj przechowywania:

  • Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przechowywanie:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Adres producenta:

CYKORIA S.A. Wierzchosławice 15, 88-140 Gniewkowo

Adres zwrotny:

CYKORIA S.A. Wierzchosławice 15, 88-140 Gniewkowo Serwis Konsumenta email: serwis@cykoria.com.pl www.cykoria.com.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...

Cykoria Czosnek suszony granulowany

20 g
2,20 zł

Cykoria Liść laurowy

12 g
2,08 zł

Cykoria Majeranek

20 g
1,69 zł
Ilość produktów:
0
Łączna wartość:
0,00 zł
Twój koszyk jest pusty
Otwórz koszyk

PRODUKTY DNIA

44,99 zł
ok 1,6 kg
opis obrazka
opis obrazka
rodowita wilczki
Inka Napój Roślinny
opis obrazka
Określ kraj i kod pocztowy miejsca dostawy:
Kraj dostawy:  
Kod pocztowy: