Opis produktu:
- Pakowany w atmosferze ochronnej.
Składniki:
- mąka pszenna
- woda
- analog sera (10%) [woda, tłuszcz palmowy, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, skrobia, białka mleka, sól, emulgatory (polifosforany, difosforany), aromat (zawiera mleko)]
- olej rzepakowy
- szynka wieprzowa (6%) [mięso wieprzowe (58%), woda, skrobia, sól, białko sojowe, stabilizatory (trifosforany, polifosforany), błonnik pszenny, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe), ekstrakty przypraw, maltodekstryna, przeciwutleniacze (askorbinian sodu, kwas cytrynowy), substancja konserwująca (azotyn sodu)]
- ser (4%)
- koncentrat pomidorowy
- mleko
- drożdże
- skrobia modyfikowana
- sól
- cukier
- przyprawy (zawierają seler)
- substancja konserwująca: sorbinian potasu
- emulgator: (E472e)
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza w 100 g |
Wartość energetyczna |
1165 kJ / 278 kcal |
Tłuszcz |
11 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
4,0 g |
Węglowodany |
31 g |
w tym cukry |
2,1 g |
Białko |
12 g |
Sól |
1,2 g |
Zalecenia dla alergików:
- Seler: Zawiera
- Jaja: Może zawierać
- Mleko: Zawiera
- Gorczyca: Może zawierać
- Sezam: Może zawierać
- Soja: Zawiera
- Pszenica: Zawiera
Inne informacje o alergenach:
Może zawierać gorczycę, jaja, sezam.
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Przechowywać w temp. od 0°C do +6°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Blat ciasta drożdżowego z sosem pomidorowym, szynką wieprzową, analogiem sera i serem. Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce termicznej do temperatury minimum 80°C w środku.
Adres producenta:
Virtu Production sp. z o.o. (dawniej: Virtu sp. z o.o. sp. k.), Polska ul. Łośnicka 35 42-400 Zawiercie, Tel. +48 32 670 36 16 E-mail: biuro@virtu.com.pl, www.virtu.com.pl
Adres zwrotny:
Virtu Production sp. z o.o. (dawniej: Virtu sp. z o.o. sp. k.), Polska ul. Łośnicka 35 42-400 Zawiercie, Tel. +48 32 670 36 16 E-mail: biuro@virtu.com.pl, www.virtu.com.pl