Franczyza Dostawa Blog Kontakt
Wersja polska English version
Zaloguj się
Zarejestruj konto
Przypomnij hasło
Wyślij ponownie email aktywacyjny
Dostawa
Regulamin
Kontakt
O nas
Jesteś tu:
Kod pocztowy: Polska

Bakalland Masa krówkowa KAJMAK 460 g

Bakalland Masa krówkowa KAJMAK (460 g)
7,70 zł
(16.74zł / 1kg)
Bakalland Masa krówkowa KAJMAK (460 g) Bakalland Masa krówkowa KAJMAK (460 g)

Opis produktu:

  • Kajmak Bakalland nie zawiera konserwantów, a po otwarciu jest od razu gotowy do użycia - nie wymaga kilkudziennego gotowania, co na pewno ucieszy niejedną gospodynię. Idealny do wypieków, deserów, naleśników i potraw.

Składniki:

  • cukier
  • woda
  • mleko w proszku 21,8% (odtłuszczone mleko pasteryzowane, olej kokosowy i/lub palmowy)
  • emulgator - lecytyna sojowa

Wartości odżywcze:

Wartości odżywcze na 100 g
Wartość energetyczna 1362 kJ / 322 kcal
Tłuszcz 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,9 g
Węglowodany 59 g
w tym cukry 51,7 g
Błonnik 0 g
Białko 6,2 g
Sól 0,23 g

Zalecenia dla alergików:

  • Seler: Może zawierać
  • Zboża zawierające gluten: Może zawierać
  • Jaja: Może zawierać
  • Mleko: Zawiera
  • Soja: Zawiera

Inne informacje o alergenach:

Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, selera i jaj.

Rodzaj przechowywania:

  • Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przechowywanie:

Przechowywać w temperaturze pokojowej, nie przechowywać w lodówce.
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych do 48 godz.

Przygotowanie i stosowanie:

Propozycje zastosowania wypieki, wafle, babeczki, naleśniki Scukrzanie jest naturalnym procesem i nie stanowi wady produktu.

Przepisy kulinarne:

Sernik kajmakowy Składniki: - 200 g masy kajmakowej Bakalland - 50 g kostki do pieczenia Kasia - 1 kg sera białego mielonego - 150 g cukru - 6 jajek - 1 budyń waniliowy 1. Ubijamy całe jajka z cukrem na puch. 2. Dodajemy miękką kostkę do pieczenia, ser i budyń. 3. Masę dzielimy na 2 części. Do 1 części dodajemy masę kajmakową i mieszamy mikserem. 4. Do tortownicy wkładamy najpierw masę sernikową, potem kajmakową. Sernik wstawiamy do nagrzanego do 180°C piekarnika i pieczemy ok. 40 min. 5. Po tym czasie zmniejszamy temperaturę do 160°C i pieczemy jeszcze ok. 10 min. Kasia Więcej przepisów znajdziesz na www.mojeciasto.pl

Nazwa produktu uregulowana prawnie:

Masa mleczna

Adres producenta:

BAKALLAND S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa

Adres zwrotny:

BAKALLAND S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa serwis_konsumenta@bakalland.pl Infolinia: 801 801 125
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...

Bakalland Masa makowa

850 g
11,99 zł

Danone Danio Serek homogenizowany o...

140 g
1,89 zł

Mamut Bułka tarta wrocławska

450 g
3,59 zł
Ilość produktów:
0
Łączna wartość:
0,00 zł
Twój koszyk jest pusty
Otwórz koszyk

PRODUKTY DNIA

17,99 zł
22,99 zł
500 g
opis obrazka
Woseba konkurs ziarenko lata
Płacę przez Bitcoin
Płacę przez Bitcoin