Bakoma jogurt naturalny łagodny smak 150 g
Opis produktu:
- Specjalne żywe kultury bakterii dają mleczny, delikatny smak.
Składniki:
- mleko*
- mleko zagęszczone odtłuszczone*
- żywe kultury bakterii jogurtowych
- *wyprodukowano bez stosowania GMO
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
w 100 g jogurtu |
Wartość energetyczna |
258 kJ/61 kcal |
Tłuszcz |
1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,9 g |
Węglowodany |
7,2 g |
w tym cukry |
7,2 g |
Białko |
4,7 g |
Sól |
0,10 g |
Wapń |
(20%)** 160 mg |
**RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
Zalecenia dla alergików:
Dodatki:
- Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Jogurt naturalny 1,5% tłuszczu.
Adres producenta:
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48, 96-516 Szymanów Polska
Adres zwrotny:
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"